Life coaching

Coachen is voor mij het begeleiden van mensen om een positieve verandering te maken. De basis is dat iedereen zelf diep van binnen weet wat het beste voor hem of haar is, maar dat je zelf vaak niet dit naar boven kan halen. Dichterbij je gevoel komen en wat je echt drijft, daar kan ik je bij helpen.

Het bijzondere van coaching is dat je het op veel uiteenlopende thema’s kan gebruiken, op zowel zakelijk als privé vlak, over jezelf en je eigen gedrag en over de interactie met anderen. De kern is dat het over jou gaat en dat het jouw persoonlijke groei kan versnellen.

Mijn werkwijze is dat ik niet coach volgens een vooraf vastgesteld pad, maar tijdens de intake kijk welke methode en oefening het beste bij jou zou passen om zo het maximale uit het coachtraject te halen.

Om mijn coachvaardigheden te ontwikkelen heb ik de opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling gevolgd.

Heb je interesse in een coachtraject en / of heb je hier vragen over, vul dan het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Ervaringen coachees:

Mijn doelstellingen zijn bereikt, (i) ik heb meer inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is in een baan, (ii) ik heb praktische handvatten om een passende nieuwe baan te gaan zoeken en hopelijk vinden

Ik vond het een fijne sessie, omdat ik merkte dat Petra echt het gesprek aanging zonder van tevoren alle vragen bedacht te hebben en vooral reageerde op waar ik mee kwam. Ik denk de kern van het intuïtieve coachen?

Vooral de eerste sessie had ik een diverse mooie persoonlijke eye-openers, over hoe ik me ontwikkeld heb als persoon. Dit bewustzijn heeft me geholpen een stapje terug te doen in het proces van mijn loopbaankeuze en reeds gemaakte keuzes opnieuw tegen het licht aan te houden.

Ik heb de coaching als iets heel inspirerend en vernieuwend ervaren. Wat me als het meest waardevol is bijgebleven is dat Petra steeds wist af te stemmen op waar ik behoefte aan had.

Plaats een reactie