Leiderschap

Wil je jouw leiderschapsskills verbeteren om zo jouw team beter te kunnen aansturen en betere resultaten te halen? Dan bieden wij diverse trajecten om hier aan te werken. Hiervoor gebruiken we vaak de methode van Insights Discovery. 

Wil je jouw potentieel meer benutten door persoonlijk leiderschap te trainen? Dan ben je bij Carpe Vita ook aan het juiste adres. Persoonlijk leiderschap is het jezelf leiden en de resultaten behalen die jij graag wil behalen. Heb jij het roer in handen of wordt deze bestuurd door je omgeving?

Aan het roer van je eigen leven door persoonlijk leiderschap te trainen

Hoe bereik je de resultaten die jij wil behalen? Doelen stellen en persoonlijk leiderschap trainen is belangrijk. En nog belangrijk is dat jij deze daadwerkelijk behaalt. Maar hoe doe je dat? Wat houdt het precies in? Het betekent dat je je eigen leven op alle onderdelen, zowel werk als privé, inricht zoals jij dat wil door persoonlijk leiderschap te trainen. Met een workshop persoonlijk leiderschap behaal je een hoop resultaten. Hier een greep uit de mogelijkheden.

ship-rudder-1026081_1920

Aanbod Persoonlijk Leiderschap

Het aanbod van Carpe Vita bestaat uit:

06814e0c-f921-47a7-ac4e-327b812fdf9a

Workshop
Persoonlijk Leiderschap

Een workshop persoonlijk leiderschap betreft een interactieve workshop waarin de deelnemers handvatten en tools krijgen om de resultaten te behalen die ze willen behalen door middel van persoonlijk leiderschap en het verbeteren van werkgeluk. Zij zullen  uitgedaagd worden buiten hun comfort zone te stappen en geïnspireerd huiswaarts keren. De workshop kan zowel als teambuilding worden ingezet als voor deelnemers die niet samenwerken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Hoe stel je je doelen vast;
  • Hoe zorg je ervoor dat je de regie pakt;
  • De kracht van mindset;
  • Hoe kom je van waar je bent naar waar je wilt zijn;
  • Hoe creëer je nieuwe patronen;

Optioneel: deze training is te boeken als in combinatie met een mentale en fysieke uitdaging in de vorm van een ijsbad!

Wat de deelnemers zeggen:

Lydia: De training was persoonlijk, enthousiast, motiverend en overtuigend

Desiree: De meditatie was zo goed en krachtig, maak er een opname van! Verder was er voldoende diversiteit en afwisseling tussen uitleg en oefeningen

Eva: er was een positieve vibe, veel interactie en delen van verhalen. Wat neem ik mee: bewustwording en wat je aandacht geeft groeit!

Niels: Een training die mij extra focus en energie heeft gegeven. Je krijgt in een compacte vorm gereedschappen mee om focus aan te brengen op je doelen. En jezelf in ‘peak state’ te krijgen en houden om deze doelen te behalen. Het was een goede opbrengst voor de tijdsinvestering. Verder leuke open trainer, die goede sfeer neerzet. Goede anekdotes die passen bij de stof. Zeer bruikbare theorie en oefeningen.

Thijs: ik vond top aan deze training dat er diepe/langdurige aandacht was voor enkele modellen en tools met uitgebreide voorbeelden en ruimte om te delen. Ik neem mee uit deze training: tools en motivatie om meer grip op mezelf te krijgen

Marise: ik vond de peak state top aan deze training, erg inspirerend en leuk! Ik heb genoten van deze training

businesswoman-career-communication-789822

Professional Coaching

We gaan één-op-één aan de slag met vraagstukken die in je carrière spelen. Zoals:

  • Ervaar je terugkerende ongewenste patronen die je op wil lossen?
  • Heb je het gevoel vast te zitten, maar wil je zo graag verder?
  • Heb je moeite met bepaalde collega’s en/of leidinggevende?
  • Of wil je iets heel anders maar heb je geen idee wat?

Met behulp van persoonlijke leiderschapstechnieken gaan we met jouw specifieke vraagstuk aan de slag. Coachtrajecten worden vaak gecombineerd met een Insights Discovery profiel of een energiecheck. Er worden tijdens de coaching verschillende methodieken gebruikt, maar niet een vooraf vastgestelde methodiek.  We creëren dus een op maat gemaakt programma die aansluit bij de wensen en doelen die jij hebt.

Ervaringen coachees:

Mijn doelstellingen zijn bereikt.
(i) ik heb meer inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is in een baan
(ii) ik heb praktische handvatten om een passende nieuwe baan te gaan zoeken en hopelijk vinden

Vooral de eerste sessie had ik een diverse mooie persoonlijke eye-openers, over hoe ik me ontwikkeld heb als persoon. Dit bewustzijn heeft me geholpen een stapje terug te doen in het proces van mijn loopbaankeuze en reeds gemaakte keuzes opnieuw tegen het licht aan te houden.

lucas-clara-579404-unsplash

Life Coaching

Wij zien coachen als het begeleiden van mensen om een positieve verandering te maken. De basis is dat iedereen zelf diep van binnen weet wat het beste voor hem of haar is, maar dat je dit zelf vaak niet naar boven kan halen. Dichterbij je gevoel komen en wat je echt drijft, dat is waar wij bij kunnen helpen. 

Het bijzondere van coaching is dat je het op veel uiteenlopende thema’s kan gebruiken, op zowel zakelijk als privé vlak. Over jezelf en je eigen gedrag en over de interactie met anderen. De kern is dat het over jou gaat en dat het jouw persoonlijke groei kan versnellen. 

In het coachtraject is aandacht voor hoe jij zou willen dat je leven eruit ziet. En wat daar voor nodig is om daar te komen. Samen over de eventuele hobbels. We coachen niet volgens een vooraf vastgesteld pad. Maar tijdens de intake kijken we welke methode en oefening het beste bij jou zou passen. Om zo het maximale uit het coachtraject te halen.

Ervaringen coachees:

Ik vond het een fijne sessie, omdat ik merkte dat Petra echt het gesprek aanging zonder van tevoren alle vragen bedacht te hebben en vooral reageerde op waar ik mee kwam. Ik denk de kern van het intuïtieve coachen?

Ik heb de coaching als iets heel inspirerend en vernieuwend ervaren. Wat me als het meest waardevol is bijgebleven is dat Petra steeds wist af te stemmen op waar ik behoefte aan had.

Maak een afspraak en neem deel aan onze workshop

Wil jij starten met het trainen van jouw persoonlijk leiderschap met onze workshop? Maak dan nu een afspraak bij Carpe Vita en plan jouw deelname. Heb je vragen over de inhoud van de workshop of onze werkwijze? Stuur dan een e-mail naar info@carpevita.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 14 64 02 59.