Veerkracht van de medewerker verbeteren

De veerkracht van de medewerker verbeteren, is een belangrijk punt voor jouw organisatie. Wanneer jouw werknemers beter gewapend zijn tegen veranderingen, stressvolle situaties en algemeen beter in hun vel zitten op het werk, dan zullen zij productiever zijn en betere resultaten behalen. Wil jij een training starten om de veerkracht van een medewerker te verbeteren? Bekijk dan de mogelijkheden bij ons training- en coachingbureau.

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Werkgelukscanservice

Ruime keuze in trajecten

Langdurge nazorg

Home » Veerkracht van de medewerker verbeteren

Positiviteitstraining: veerkracht van de medewerker verbeteren

Wanneer een medewerker beter in zijn vel zit,zal dit zorgen voor algemeen betere prestaties. Er wordt vaak nadruk gelegd op competenties en kennis, maar er wordt zelden gevraagd of dat het emotioneel goed met iemand gaat. Door dit te vragen aan jouw medewerkers, kun jij hen helpen groeien en zo zorgen voor meer productiviteit. Je kunt de veerkracht van de medewerker peilen en verbeteren met behulp van onze werkgelukscan. Daarnaast kunnen wij jou helpen met persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Ook is er een link te leggen tussen de kleuren van Insights Discovery (link naar pagina over Insights) en hoe je met stress om gaat. Deze zijn dus ook heel goed te combineren voor meer inzicht binnen het eigen team.

stenen met tekst

Maak een afspraak voor jou en je collega’s, bel nu!

Wil jij de veerkracht van jezelf,  een medewerker of je team verbeteren? Maak dan een afspraak Carpe Vita voor een persoonlijke trainingssessie. Heb je aanvullende vragen, bijvoorbeeld over onze werkwijze of trajecten? Stuur dan een e-mail naar info@carpevita.nl, neem telefonisch contact met ons op via 06 14 64 02 59 of vul het contactformulier in.

Contact

E-mail

info@carpevita.nl

Telefoon

06 14 64 02 59