Insights Discovery

Carpe Vita biedt ook trainingen en coachingsessies met behulp van Insights Discovery aan.

LO_004_Discovery Logo CMYK S

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking en optimaal functioneren.

Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren geeft je jouw unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe je reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf.

De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel dat helemaal over jou gaat en laat zien waar jouw kwaliteiten en ontwikkelpunten liggen.

Door jarenlange ervaring in interim projecten in de financiƫle sector, is veel ervaring opgedaan met behulp van de kleuren en kan dus goed worden ingespeeld op vraagstukken die er leven. Denk hierbij aan verbetering van vertrouwen en samenwerking in het team, meer leiderschap van de medewerker en door bewustwording waar men complementair is aan elkaar, wordt er ook effectiever samengewerkt.

Het is zowel mogelijk om teamsessies als 1-op-1 sessies te doen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De 4 kleuren op een goede dag

Referenties:

Wow wat een mooie sessie heb ik met nog 2 anderen bij Petra gehad. Er was een duidelijk uitleg over Insights. Petra wisselt info af met opdrachten en vragen waardoor je actief betrokken bent.Petra heeft veel kennis en speelt snel in op vragen. Ik heb met bewondering naar haar gekeken. Ze geeft deze sessie met plezier, gemak en veel wijsheid. De methodiek is heerlijk, wat een grote herkenbaarheid heb ik in mijn verslag terug gekregen. Een echte aanrader, Dank Petra voor deze mooie ochtend!