Over Carpe Vita

Carpe Vita is in 2014 opgericht door Petra Groot Nibbelink. Haar jarenlange ervaring als interim (project)manager vult ze aan met kennis & ervaring op het vlak van training en coaching.
Petra ontwikkelde zo een heldere visie op het gebied van de ontwikkeling van teams en medewerkers. Dit aangevuld met diverse opleidingen op het gebied van coaching, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit en de certificering van het Insights Discovery programma is de basis van Carpe Vita.

Carpe Vita werkt samen met diverse trainers en coaches op verschillende vlakken om zo altijd bij iedere klant een passend programma aan te bieden. Het doel is een partner te zijn voor bedrijven voor teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en verhoging van de energie & vitaliteit!

Over Petra

Petra Groot Nibbelink is een energieke trainer die deelnemers weet te inspireren met haar verhaal. Zelf is ze altijd op zoek om meer te leren om te kunnen excelleren en daarmee anderen te kunnen motiveren. Ze haalt haar inspiratie op bij seminars van Tony Robbins, interessante literatuur zoals Steven Covey, Carl Jung, Napoleon Hill en is teamcoach in het jaarprogramma van 365 dagen succesvol.

De hieruit geleerde lessen heeft ze in haar eigen leven ingezet waardoor ze al 5 jaar succesvol als zelfstandige werkzaam is, 4 keer de Alpe d’Huzes heeft beklommen op 1 dag, op podia voor groepen van meer dan 100 man haar verhaal heeft verteld en al op jonge leeftijd vanuit het Achterhoekse platteland geëmigreerd is naar Sint Maarten voor een periode van 3 jaar. In de trainingen en lezingen komen deze opgedane kennis en ervaringen terug om de deelnemers te inspireren en motiveren om het beste uit hun leven te halen!