Over Carpe Vita

Carpe Vita is in 2014 opgericht door Petra Groot Nibbelink. Haar jarenlange ervaring als interim (project)manager vult ze aan met kennis & ervaring op het vlak van training en coaching.
Petra ontwikkelde zo een heldere visie op het gebied van de ontwikkeling van teams en medewerkers. Dit aangevuld met diverse opleidingen op het gebied van coaching, persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit en de certificering van het Insights Discovery programma is de basis van Carpe Vita.

Carpe Vita werkt samen met diverse trainers en coaches op verschillende vlakken om zo altijd bij iedere klant een passend programma aan te bieden. Het doel is een partner te zijn voor bedrijven voor teamontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en verhoging van de energie & vitaliteit!

Over Petra

Petra Groot Nibbelink is de oprichter van Carpe Vita Training &  Coaching. Ze is 20 jaar werkzaam geweest in de financiele sector in binnen- en buitenland en is door de jaren heen ge├»nspireerd geraakt om het beste uit de teams, managers en de mensen te halen. Ze legt voor haarzelf de lat altijd hoog en weet haar deelnemers weet te inspireren met haar verhaal. Zelf is ze altijd op zoek om meer te leren om te kunnen excelleren en daarmee anderen te kunnen motiveren. Petra heeft de wereld over gevlogen om inspirerende seminars te volgen van ondere andere Tony Robbins en is altijd op zoek naar interessante literatuur van grote namen als zoals Steven Covey, Carl Jung en, Napoleon Hill. Ook is de opgeleid tot coach door IMC Mensontwikkeling (NOBCO gecertificeerd) en gecertificeerd Insights Practitioner. 

In de trainingen en lezingen komen deze opgedane kennis en ervaringen terug om de deelnemers te inspireren en motiveren om stappen te zetten en doelen te behalen.