Betere relaties met collega’s creëren

Wil je betere relaties met collega’s creëren? Carpe Vita biedt  persoonlijke trainingen die jou helpen persoonlijke doelen te stellen, waardoor je algemeen lekkerder in je vel zal zitten. Daarnaast bieden wij ook trainingssessies voor groepen, om zo de dynamiek binnen jullie team te verbeteren.

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Werkgelukscanservice

Ruime keuze in trajecten

Langdurge nazorg

Home » Betere relaties met collega’s creëren

Individuele trainingen: betere relaties met collega’s creëren

Geluk en een fijn gevoel tijdens je werkzaamheden zijn belangrijk om lekker in je vel te zitten op je werk. Dit draagt zeker bij aan het creëren van betere relaties met je collega’s. Hierom is het belangrijk om trainingen te volgen die jou helpen je beter in je vel te laten voelen bij jouw werkzaamheden. Daarom bieden wij workshops en trainingstrajecten in werkgeluk. Met de werkgelukscan van ons coachingbedrijf kunnen we peilen wat het algemene werkgeluk is binnen jouw bedrijf en hier een vervolgtraject op samenstellen. Naast trainingen om betere relaties met je collega’s of werknemers te creëren, bieden wij ook workshops en trajecten in persoonlijk leiderschap.

stenen met tekst

Zorg dat je lekker in je vel zit en start met onze trajecten

Wil jij aan de slag met betere relaties met je werknemers of collega’s te creëren? Bekijk onze verschillende trajecten en workshops online. Maak nu een afspraak met een van onze coaches en start met ons trainingstraject. Wil je meer weten over ons of heb je aanvullende vragen? Stuur dan een e-mail naar info@carpevita.nl, neem telefonisch contact met ons op via 06 14 64 02 59 of vul het contactformulier in.

Contact

E-mail

info@carpevita.nl

Telefoon

06 14 64 02 59