Werkgeluk verbeteren

Wil jij het werkgeluk van jezelf of jouw medewerkers verbeteren? Dan is Carpe Vita dé oplossing voor jou. Ons bedrijf biedt verschillende trajecten en workshops ter verbetering van het geluk van werknemers. Zo kun je de prestaties en energieniveaus van jouw werknemers optimaliseren voor betere resultaten en moraal. Bekijk onze diverse mogelijkheden.

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Werkgelukscanservice

Ruime keuze in trajecten

Langdurge nazorg

Home » Werkgeluk verbeteren

Het werkgeluk van werknemers verbeteren

Ons bedrijf werkt samen met diverse personal coaches die een focus hebben op het werkgeluk verbeteren binnen jouw bedrijf. Door middel van een werkgelukscan gebaseerd op het PERMA-model, wordt een analyse gemaakt van de huidige gelukstatus bij jou en je werknemers. Op basis hiervan wordt er in samenspraak een plan van aanpak opgesteld. Met onze diverse trainingspakketen kun je naast het verbeteren van je werkgeluk ook werken aan meer energie uit je werk halen en een sterk leiderschap.

stenen met tekst

Maak een afspraak en kijk samen met ons naar de mogelijkheden

Start met het verbeteren van het werkgeluk van jou en je werknemers. Maak een afspraak bij onze trainers en kijk samen naar een geschikt plan van aanpak voor jouw organisatie. Wil je meer weten over de mogelijkheden of trainingen van ons bedrijf? Stuur dan een e-mail naar info@carpevita.nl of bel ons via 06 14 64 02 59.

Contact

E-mail

info@carpevita.nl

Telefoon

06 14 64 02 59