Team in ontwikkeling

Wil jouw team prestaties en ontwikkeling verbeteren? Carpe Vita is een professioneel coachingbedrijf dat jou en jouw team zeker kan helpen. Onze specialisten bieden jullie een coachingtraject, individuele sessies en workshops. Zo kunnen jullie samen als team verbeteren door als individu bij te dragen aan jullie eigen ontwikkeling. Bekijk de mogelijkheden binnen onze diensten.

Ben jij ook benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Werkgelukscanservice

Ruime keuze in trajecten

Langdurge nazorg

Home » Team ontwikkeling

Team en ontwikkeling verbeteren voor jouw organisatie

Je kunt de ontwikkeling van jouw team op diverse manieren verbeteren. Zo kun je samen met onze coaches een werkgelukscan afnemen binnen jouw bedrijf, waarbij gekeken  wordt wat de algemene tevredenheid en geluksperceptie is. Op basis hiervan kunnen we een vervolgtraject opstellen. De resultaten zullen dan over een periode ook weer gepeild worden op veranderingen. Je kunt bij ons ook kiezen voor trainingen in leiderschap en positiviteitstraining. Door middel van personal coaching kunnen wij jou of jouw werknemers helpen een positiever werkbeeld te krijgen en persoonlijke doelen te stellen. Dit is goed voor het moraal en verbetert de veerkracht binnen jouw team. Naast hulp bij het verbeteren van team ontwikkeling, kunnen wij ook jou of individuele werknemers helpen om betere relaties met collega’s te creëren.

stenen met tekst

Verbeter de verhoudingen in jouw team en plan een afspraak in

Wil jij de verhoudingen en ontwikkeling van jouw team verbeteren? Maak dan een afspraak met een van onze coaches. Samen met jou bespreken zij het beoogde traject. Heb je aanvullende vragen over de trajecten of over ons? Neem dan telefonisch contact met ons op via 06 14 64 02 59 of stuur een e-mail naar info@carpevita.nl

Contact

E-mail

info@carpevita.nl

Telefoon

06 14 64 02 59